Aktuális szállítási díjunk

Utánvétes fizetés, ahol a Vásárló a Megrendelt Termékek vételárával együtt, a Szolgáltató által igénybe vett szállítmányozó cég képviselőjének fizeti meg készpénzben.
Díj: 2200 Ft (bruttó ár)

Csomagküldés

A cikoriabar.hu webáruházban rendelt csomagokat a GLS Hungary Kft. futárszolgálata kézbesíti.

Csomagösszeállítás helye: 1138 Budapest, Bodor u. 1. I. em. 1.

Cégünk igyekszik megrendelését minél hamarabb, lehetőleg 1 munkanapon belül átadni a futárszolgálatnak, majd a futárszolgálattal történő szállítás 2 munkanapon belül történik meg. A kiszállítással kapcsolatban az alábbi értesítések alapján tudja nyomon követni a csomagját. Az alábbi értesítések megérkezésének feltétele a megrendelésben helyesen megadott e-mail cím és sms-képes telefonszám.

A futárszolgálat SMS-ben vagy e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba.
A második e-mail/SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldi a GSL, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.
Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesíti a GLS e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot.

Csomagkövetés

A futárszolgálat e-mailjében megadott csomagazonosító-szám alapján a GLS Track&Trace oldalán – https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes – nyomon követheti, hogy hol tart a csomag kiszállítása. A GLS vevőszolgálat telefonszáma a következő: +36-1-802-0265 (elérhető: hétfőtől péntekig 7:00 és 20:00 óra között).

Számlázás

Mint arról az ÁSZF-ben olvashatott, cégünk papír alapú számlát állít ki, amelyet a futár által átadott csomag tartalmaz. Amennyiben nem kapta meg a számlát, keresse ügyfélszolgálatunkat a 06 1 621 2979-es telefonszámon, vagy a cikoriabar@etelbajok.hu címen.

A GLS futárszolgálattal kapcsolatban a https://gls-group.eu/HU/hu/home címen tájékozódhat.